Buro KleurKracht

Boekingsvoorwaarden voor trainingen en activiteiten:

* Je inschrijving is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Tot die tijd bestaat er geen contractuele verplichting tussen jou en Buro KleurKracht.

* De prijs vermeld op de website is het exacte bedrag dat wij van jou dienen te ontvangen, ongeacht fluctueringen in valuta en ongeacht kosten die door derden in rekening worden gebracht. Als je elektronisch aan ons betaalt en als je bank hiervoor kosten in rekening brengt, kies dan voor de optie ‘kosten voor mijn rekening’, om te voorkomen dat er te weinig geld op onze rekening wordt geboekt.

* Het kan voorkomen dat wij veranderingen moeten aanbrengen in het programma (bijvoorbeeld wijzigingen in de tijden, of het vervangen van een workshop voor een soortgelijke activiteit). Hier behouden wij ons ten aller tijden het recht toe.  Als een verandering significant is, dan zullen wij je hiervan zo snel als mogelijk op de hoogte stellen.

* Wij behouden ons het recht voor om de training of activiteit te annuleren. In dat geval restitueren wij de bedragen die je reeds aan ons betaald hebt. In het bijzonder kunnen wij de training annuleren als er twee weken voor aanvang van de training onvoldoende deelnemers zijn.  Wij zijn niet gehouden tot vergoeding van eventuele kosten, anders dan het aan ons betaalde bedrag, die je dan al gemaakt hebt.

*Je kunt je inschrijving tot dertig dagen voor aanvang van training kosteloos annuleren. Het te restitueren bedrag is gelijk aan het bedrag dat je aan ons hebt betaald.

* Annuleer je jouw inschrijving tussen dertig dagen en twee weken voor aanvang van de training, dan wordt hiervoor een bedrag van 20% van de deelnemaprijs in rekening gebracht. Je kunt er ook voor kiezen om je inschrijving over te dragen aan een ander, door jou aangewezen, persoon. In dat geval komt het bedrag te vervallen.

* Annuleer je minder twee weken voor aanvang van de training dan zijn de annuleringskosten 100%. Je ontvangt dan dus geen geld van ons terug. Als je een ander persoon kunt vinden die in jouw plaats treedt, dan kan deze persoon kosteloos deelnemen. Als je eenmaal met de training of activiteit bent begonnen en laat arriveert, of eerder weggaat, dan kan er geen restitutie worden uitbetaald, ongeacht de reden van de late aankomst, of het eerdere vertrek.

* Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk of schade of verwondingen tijdens activiteiten, tenzij de schade of verwondingen het gevolg is van onze grove schuld of nalatigheid. 

Aanvullend voor mindfulness voor interculturele leidinggevenden

*Voor mindfulness is een goede mentale en fysieke gezondheid nodig. Twijfel je of je fysiek en mentaal fit genoeg bent? Raadpleeg dan een arts, voordat je je inschrijft. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade als gevolg van een gebrekkige gezondheid.

*Als je een probleem hebt met je (fysieke of mentale) gezondheid, stel ons hiervan op de hoogte. Wij behouden ons het recht voor om je deelname aan de retreat te annuleren in het geval van gezondheidsproblemen.